بهترين انتخاب براي جنس لباس ورزشي

۱۰۳ بازديد

لباس هاي تمام نخ يا نخ پنبه، بهترين جنس براي لباس ورزشي است. لباس نخي يا پنبه اي، به سادگي عرق را به خود جذب مي كند و جلوي عرق سوز و قرمز شدن بدن به خصوص در ناحيه زير بغل و كشاله ران را مي گيرد. اگر قصد خريدن لباس هاي ورزشي نايلوني يا شمعي و بادگير را داريد، لباس هايي را انتخاب كنيد كه يك آستر نخي داشته باشد. شلوارهاي ورزشي با جنس الياف مصنوعي هم بايد آستر نخي داشته باشد تا از قرمزي، خارش و ابتلا به ناراحتي هاي قارچي بر اثر عرق كردن، جلوگيري شود. لباس ورزشي نايلوني و شمعي، عمر طولاني تري دارد و راحت تر شسته مي شود، اما لباس نخي بيشتر از پوست بدن محافظت مي كند. اگر زياد عرق مي كنيد، دور لباس ورزشي با الياف مصنوعي و بدون آستر را خط بكشيد، چون اين لباس ها باعث تشديد تعريق مي شود و خيلي زود هم بوي بد عرق را به خود مي گيرد.

پوشيدن گرمكن و شلوار ورزشي در محيط هاي سرباز، از پوست در برابر آسيب هاي احتمالي محافظت مي كند، اما يادتان باشد كه لباس هاي ورزشي خيلي گرم و پوشيده براي سالن هاي سربسته، چندان مناسب نيست زيرا باعث تشديد تعريق و كلافه شدن فرد ورزشكار مي شود و به دليل تعريق زياد هنگام ورزش، نياز بدن به مصرف آب را بالا مي برد. اگر ورزشكار هستيد، به طور حتم مي دانيد كه با شكم پر از آب نمي توان به سادگي به ورزش و فعاليت پرداخت. نكته مهم درباره لباس ورزشي اين است كه بايد اين لباس كمي در بدن آزاد باشد تا بتوانيد به راحتي با آن به ورزش و فعاليت هاي فيزيكي بپردازيد.

لباس ورزشي را چطور بشوييم؟

آلودگي لباس ورزشي اغلب به دليل عرق كردن فرد ورزشكار است. بنابراين بهتر است پس از هر 2 بار استفاده و براي پيشگيري از بو گرفتن لباس، آن را بشوييد. اين لباس را مي توان داخل ماشين لباسشويي انداخت يا با دست شست. استفاده از انواع شوينده ها هم مشكلي به وجود نمي آورد. اما بد نيست كمي نرم كننده در مراحل نهايي شست و شو به مواد شوينده اضافه كنيد تا لباستان پس از شست وشو حالت چسبنده پيدا نكند و خرده ريزه هاي كف سالن ورزشي را به خود نگيرد. بهترين راه خشك كردن لباس ورزشي هم اين است كه آن را در فضاي باز و زير نورآفتاب خشك كنيد.

لباس ورزشي را چطور بپوشيم؟

اگر دوست نداريد لباستان را بيش از اندازه بشوييد مي توانيد زير بلوز يا گرمكن هاي ورزشي، يك تي شرت نخي و زير شلوارهاي ورزشي، يك شلوار نخي نازك بپوشيد. به اين ترتيب، عرق بدن جذب لباس هاي نخي زير مي شود و ديگر مجبور نخواهيد شد لباس ورزشي را براي از بين بردن بوي عرق آن مرتب بشوييد.

چه رنگي براي لباس ورزشي مناسب تر است؟

لباس هايي با رنگ هاي ليمويي، صورتي، قرمز، سفيد، ياسي، سبز و آبي آسماني براي خانم ها و هم چنين براي ورزش داخل سالن مناسب تر است. خانم ها مي توانند از لباس هايي با رنگ هاي بنفش، نيلي و خاكي هم براي ورزش هاي هوازي خارج از سالن استفاده كنند. كفش هاي ورزشي سفيد و صورتي براي تمام خانم ها مناسب است و با هر رنگ لباسي هم هماهنگ مي شود. براي لباس ورزشي آقايان رنگ سورمه اي، طوسي، خاكي يا حتي مشكي مناسب است. پوشيدن كفش هاي ورزشي خاكي و سورمه اي هم براي آقايان ورزشكار از ديگر رنگ ها، شيك تر است.

لباس ورزشي را چطور نگهداري كنيم؟

جنس لباس ورزشي به گونه اي است كه چروك نمي شود. از طرف ديگر، لباس ورزشي مدام با عرق تن و زمين سالن هاي ورزشي در تماس است، بنابراين اگر از ورزشگاه برگشته ايد و حوصله شستن لباس هايتان را نداريد، بهتر است آن ها را از داخل ساك ورزشي تان خارج نكنيد؛ البته تا وقتي كه حوصله تان سر جايش بيايد و بخواهيد آن ها را بشوييد. اگر قرار است بيشتر از 2 ساعت تا شستن لباس هاي ورزشي وقفه بيفتد، آن ها را از ساك خارج و به چوب لباسي حمام آويزان كنيد. اين كار از تجمع آلودگي هاي باكتريايي و قارچي در لباس ورزشي، بو گرفتن آن و ايجاد حساسيت پوستي در بدن پيشگيري مي كند. لباس ورزشي آلوده را به هيچ وجه داخل كمد لباس ها نگذاريد، روي تختخواب نيندازيد و كنار لباس هاي ديگر روي چوب لباسي آويزان نكنيد. در غير اين صورت باعث انتقال بو و آلودگي به ديگر لباس هاي تان مي شويد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.